Zprávy

DISKOPLES 2020 - Přesunuto na podzim

!!! VZHLEDEM K VÝVOJI SITUACE KOLEM NÁKAZY KORONAVIRU SE AKCE PŘESOUVÁ NA PODZIM !!!                          Omlouváme se a o  novém termínu a dalších podrobnostech Vás budeme včas informovat. Vážení přátelé, opět po roce jsme pro Vás připravili hokejový ples, který letos po dvou ročnících v rockové stylu bude tentokrát  hudebně zajišťovat DJ. Bohatá tombola a doprovodné akce samozřejmě...
Celý článek

Vánoční Led HC ELBEN CB

Milí příznivci hokeje, zveme vás na naší tradiční předvánoční akci na ledě 14. prosince 2019 od 15:00 na zimní stadion v Soběslavi. Můžete si se svými ratolestmi nebo kamarády zabruslit, zahrát hokej popřípadě si jen dát vánoční punč pro dobrou náladu.
Celý článek

ROCK PLES HC ELBEN CB 2019

Dámy a pánové i letos pořádáme na samý závěr hokejové sezóny ples a tentokrát  v rockovém pojetí se skupinou Danyho Parťáci. Přijďte se pobavit do tanečního sálu v obci Dubné v blízkosti Českých Budějovic v sobotu 30. března od 19 hodin.  
Celý článek

Vánoční Led 2018

Milí příznivci hokeje, zveme vás na naší tradiční předvánoční akci na ledě 22.prosince 2018 od 14:30 na zimní stadion v Soběslavi.  
Celý článek

Letní akce HC ELBEN CB

Srdečně vás zveme na naší letní akci s rodinami hráčů, fanoušky a přáteli. Přijďte si zasportovat a něco dobrého ogrilovat ;-)
Celý článek

Ples HC ELBEN CB 2018

Zveme vás na náš tradiční ples tentokrát do kulturního domu v obci Dubné  v sobotu 7. dubna od 19:00 hodin. Hrát celý večer bude živá hudba, proběhne barmanská show a losování velmi bohaté a pestré tomboly. Letos slavíme 10. let od založení tak přijďte a oslavíme to společně! Lístky je možné objednat u členů klubu, na emailu  hcelbencb@cbhokej.cz  a nebo ve Flek baru v Českých Budějovicích.    
Celý článek

Začíná play-off Vltavské Amatérské Ligy

Po pro nás nepříliš vydařené základní části kdy jsme skončili na pátém místě začíná nadstavbová část souteže. S jako prvním soupeřem v této části sezóny se ve čtvrtfinále utkáme s týmem HC Nuclear Dogs. Přesné termíny a začátky zápasů se dozvíte zde:  ZÁPASY
Celý článek

Vánoční Led

Přijďte si zabruslit a zasoutěžit s naším týmem na led na zimní stadion v Soběslavi. Tradiční předvánoční akce začíná ve 14 hodin v sobotu 9.12.2017. HC ELBEN CB  
Celý článek